Nerezový dřez Brilliance CR

Sleva!

SKU: PYRBRILLCR

Original price was: 4.809 Kč.Current price is: 3.929 Kč.



Individuální umístění otvorůStandardně vrtáme otvory pro baterii a objednané příslušenství na místech dle technického výkresu. Pokud Vám nevyhovují, můžeme provést otvory na odlišných místech, bezplatně. Zjistěte více

nebo objednejte přes telefon

499 984 219

O DŘEZU Brilliance CR

Rohový nerezový dřez se dvěma odkapávači + hlavice sifonu zdarma – ideální tvar do Vaší kuchyně.

Náš rohový nerezový dřez je nejen stylovým doplňkem vaší kuchyně, ale také mistrovským řešením pro úsporu místa. Díky svému rohovému tvaru dokonale zapadne do každé dispozice kuchyně a využije každý centimetr, který by jinak zůstal nevyužit. Toto je optimalizace prostoru v celé své kráse!

Náš nerezový dřez je skutečným mistrovským dílem designu. Díky ergonomickému tvaru a dobře navrženým liniím je používání čistým potěšením. Promyšlené detaily, jako jsou hluboká umyvadla, zajistí pohodlí při mytí větších hrnců a pánví. Antibakteriální povlak na nerezové oceli navíc zvyšuje bezpečnost a hygienu během používání.

✅ Výjimečná funkčnost a odolnost

Dřez “Brilliance CR” je vyroben z nejkvalitnější nerezové oceli 1.4301. Toto složení zaručuje bezkonkurenční trvanlivost a odolnost proti poškrábání, skvrnám a vysokým teplotám. Díky hlubokému umyvadlu můžete snadno umýt velké hrnce a pánve, zatímco další prostor zabraňuje stříkání vody a zvyšuje pohodlí při používání.

✅ Snadno se udržuje v čistotě

Díky hladkému povrchu z nerezové oceli a zaobleným hranám je čištění dřezu “Brilliance CR” jednoduché a rychlé. Stačí jej otřít navlhčeným hadříkem, abyste odstranili veškeré nečistoty a zachovali si původní vzhled. Díky nerezové oceli se nemusíte bát nepříjemných pachů ani bakterií, protože je tento materiál neabsorbuje a vaše kuchyně je tak ještě hygieničtější a čistější.

✅ Spolehlivý systém EASYFIX™

Náš dřez je navíc vybaven odolnou polyuretanovou páskou EASYFIX™ na spodním obvodu dřezu. Tato inovativní páska se snadno přizpůsobí oblasti instalace a eliminuje potřebu dalších tmelů. To chrání vaši pracovní desku před bobtnáním způsobeným vodou, poskytuje dlouhodobou ochranu a snadnou instalaci.

✅ Hygiena a odolnost proti korozi

Chrom použitý ve výrobním procesu vytváří ochrannou vrstvu, která chrání váš dřez před oxidací a korozí. Nerezová ocel je odolná proti vlhkosti a chemikáliím a zajišťuje, že dřez „Lydia“ si i při intenzivním používání zachová vynikající vzhled po celá léta. Výběrem našeho produktu také pečujete o planetu, protože nerezová ocel je plně recyklovatelná.

✅ Maximální snížení hluku

Naše ocelové dřezy jsou vybaveny speciální bitumenovou rohoží umístěnou na dně umyvadla. Tím je zaručeno maximální snížení hluku z dopadu vody na povrch dřezu. Už žádný hluk v kuchyni při mytí nádobí!

Způsob instalace: vložný

rozměr skříňky: od 60cm

Ideální volba pro elegantní dokončení kuchyně. Dřez je esteticky zapuštěn do desky, poskytuje moderní vzhled a snadnou údržbu.

Výběrem nerezového dřezu “Brilliance CR” získáváte nejen na produkt, ale i záruku 5 let. Vyberte si kvalitu, které můžete věřit.

 

Dodávka

 

Poštovné

Doprava zdarma při objednání dřezu s baterií. Ušetříte až 250 Kč

Cena přepravy pro objednávky:

  • 177 Kč – do 5 kg
  • 250 Kč – nad 5 kg
  • Platba dobírkou: + 49 Kč.
Odeslání dřezu trvá 1-2 pracovní dny od objednání. Objednávky jsou zasílány prostřednictvím PPL. Doručení trvá v průměru 1-2 pracovní dny.
Je nutné zkontrolovat stav zásilky v přítomnosti kurýra, a v případě poškození sepsat zápis o škodě.

Záruka a bezpečnost

 

Náš program ochrany kupujícího zaručuje 100% spokojenost s nákupem.

5 let záruky na každý dřez
Každý námi dodaný dřez je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a podléhá přísným testům kvality. Proto můžeme garantovat, že dřez vydrží nejméně 5 let.

30ti denní záruka vrácení peněz
Pokud nejste spokojeni s objednaným výrobkem, můžete jej vrátit během 30ti dnů od doručení. Vrátíme Vám zaplacenou částku bez žádných otázek.

7 dnů na vrácení výrobku, který byl poškozen při přepravě.
Každá zásilka, kterou posíláme, je pojištěna. Pokud si všimnete jakéhokoliv poškození při přepravě během 7 dnů od obdržení zásilky, můžete výrobek vrátit nebo nechat vyměnit.