Nerezový dřez Aurelia 78x49cm + Sifon + Odkapávací koš + Dávkovač mycího prostředku

Sleva!

SKU: VELAUR

Original price was: 4.751 Kč.Current price is: 3.999 Kč.



Individuální umístění otvorůStandardně vrtáme otvory pro baterii a objednané příslušenství na místech dle technického výkresu. Pokud Vám nevyhovují, můžeme provést otvory na odlišných místech, bezplatně. Zjistěte více

nebo objednejte přes telefon

499 984 219

Jednokomorový dřez Aurelia s pravostrannou výlevkou 78 x 49 cm z nerezové oceli

Hluboká komora

Hluboká mísa dřezu nabízí výjimečný prostor a usnadňuje mytí velkých hrnců, pánví a dalšího kuchyňského nádobí. Tento design zvyšuje efektivitu a pohodlí každodenních kuchyňských úkolů tím, že minimalizuje stříkání vody na pracovní desky a poskytuje více prostoru pro práci. Konstrukce hluboké mísy také usnadňuje lepší organizaci kuchyně, umožňuje současné mytí a ukládání nádobí, což urychluje procesy vaření a čištění.

Zvukově tlumící podložka

Zvuk tlumící podložka ve dřezu Velazo z nerezové oceli zajišťuje tichý provoz snížením hluku při polití vodou, mytí nádobí nebo upuštění nádobí. To je zvláště výhodné v otevřených obytných prostorech, kde hluk může rušit ostatní členy domácnosti. Díky funkci redukce hluku jsou kuchyňské práce méně stresující a příjemnější, což přispívá k celkovému pohodlí a harmonii v domácnosti.

Moderní design

Moderní design nabízí řadu výhod, včetně estetického vzhledu a funkčnosti. Díky minimalistickým liniím a elegantním povrchovým úpravám se tyto produkty bez problémů hodí do různých stylů interiéru a dodávají jim moderní nádech. Inovativní designová řešení navíc zlepšují použitelnost, usnadňují čištění a optimalizují pracovní prostor. Moderní dřezy Velazo jsou také odolné a odolné proti poškození, zajišťující dlouhotrvající výkon při zachování původního vzhledu a funkčnosti.

Naše dřezy se také neuvěřitelně snadno čistí a udržují. Hladký povrch odolává nečistotám a usazeninám, takže jej lze snadno otřít vlhkým hadříkem. Protože je nerezová ocel přirozeně odolná vůči rzi a korozi, můžete si být jisti, že váš dřez bude vypadat skvěle po mnoho let.

Výhody:

✔️ Hluboká mísa (210 mm) umožňuje snadné mytí velkého nádobí a hrnců
✔️ Součástí dodávky jsou zvukově tlumící podložky pro snížení hluku během používání
✔️ Kryt proti kondenzaci zabraňuje hromadění páry
✔️ Nerezová ocel je odolná vůči tepelným šokům, nárazům, skvrnám a změně barvy

Technické údaje

✅ Rozměry dřezu: 780 mm x 490 mm x 210 mm
✅ Barva: Inox / Kartáčovaný satén
✅ Typ montáže: Zapuštěná instalace
✅Materiál: nerezová ocel
✅ Povrchová úprava: Kartáčovaný satén
✅ Otvor pro kohoutek: Ano (35 mm)
✅ Otvor pro dávkovač mýdla: Ano (28 mm)
✅ Přepadový otvor: Ano
✅ Poloha odkapávače: vpravo, mísa vlevo

Součástí balení

✅ Dřez s jednou mísou
✅ Ruční sifon s odpadkovými koši
✅ Odkapávací koš
✅ Dávkovač mycího prostředku
✅ Montážní hardware