Nerezový dřez Lustre

Sleva!

SKU: PYRE33

Original price was: 2.348 Kč.Current price is: 1.469 Kč.



Individuální umístění otvorůStandardně vrtáme otvory pro baterii a objednané příslušenství na místech dle technického výkresu. Pokud Vám nevyhovují, můžeme provést otvory na odlišných místech, bezplatně. Zjistěte více

nebo objednejte přes telefon

499 984 219

O DŘEZU Lustre

Jedna mísa z nerezové oceli + sifonová hlava zdarma – kompaktní design pro malou kuchyni

Náš malý nerezový dřez s jednou mísou je dokonalým řešením pro kuchyně, kde záleží na každém centimetru prostoru. Díky kompaktnímu designu je ideální pro malé byty, kuchyňky nebo kancelářské kuchyně. Maximální funkčnost v minimální velikosti!

✅ Výjimečná funkčnost a odolnost

Dřez z materiálu “Lustre” je vyroben z nejkvalitnější nerezové oceli 1.4301. Toto složení zaručuje bezkonkurenční trvanlivost a odolnost proti poškrábání, skvrnám a vysokým teplotám. Díky hlubokému umyvadlu můžete snadno umýt velké hrnce a pánve a další prostor zabraňuje stříkání vody, což zvyšuje komfort používání.

✅ Snadno se udržuje v čistotě

Hladký povrch z nerezové oceli a zaoblené hrany usnadňují a urychlují čištění dřezu z materiálu „Lustre“. Stačí jej otřít vlhkým hadříkem, abyste odstranili veškeré nečistoty a zachovali vzhled bez poskvrny. Díky nerezové oceli se nemusíte bát nepříjemných pachů nebo bakterií, protože je tento materiál neabsorbuje a vaše kuchyně je tak ještě hygieničtější a čistější.

✅ Spolehlivý systém EASYFIX™

Náš dřez je navíc vybaven odolnou polyuretanovou páskou EASYFIX™ na spodním obvodu dřezu. Tato inovativní páska se snadno přizpůsobí oblasti instalace a eliminuje potřebu dalších tmelů. To chrání vaši pracovní desku před bobtnáním způsobeným vodou, poskytuje dlouhodobou ochranu a snadnou instalaci.

✅ Hygiena a odolnost proti korozi

Chrom použitý ve výrobním procesu vytváří ochrannou vrstvu, která chrání váš dřez před oxidací a korozí. Nerezová ocel je odolná proti vlhkosti a chemikáliím a zajišťuje, že si dřez “Lustre” zachová svůj vynikající vzhled po léta i při intenzivním používání. Výběrem našeho produktu také pečujete o planetu, protože nerezová ocel je plně recyklovatelná.

✅ Maximální snížení hluku

Naše ocelové dřezy jsou vybaveny speciální bitumenovou rohoží umístěnou na dně umyvadla. Tím je zaručeno maximální snížení hluku z dopadu vody na povrch dřezu. Už žádný hluk v kuchyni při mytí nádobí!

Způsob instalace: vložný

rozměr skříňky: od 45cm

Ideální volba pro elegantní dokončení kuchyně. Dřez je esteticky zapuštěn do desky, poskytuje moderní vzhled a snadnou údržbu.

Výběrem nerezového dřezu “Lustre” získáváte nejen na produkt, ale i 5letou záruku. Vyberte si kvalitu, které můžete věřit.”